5-viikkoiset termiitit

Kuten otsikosta osaa jo arvailla, niin kakarat kasvaa kohisten niin hyvässä, kuin ehkä vähän pahassakin. :D Mukulat ovat alkaneet käyttämään hampaitaan oikein toden teolla ja puisen häkin kaikki puu osa saa kyytiä, varsinkin noilta kirjavilta tapauksilta. Onneksi minulla on vielä vähän oksia jäljellä joita niille annan ja ne kuluukin kovaa vauhtia. Vapaana ollessaankin ne ensimmäisenä iskevät hampaansa johonkin kiinni, kun on pakko järsiä, oikeita termiittejä. :D Näistä mukuloista kasvaa varmasti hyvin aktiivisia ja tekeviä olentoja.

Sukupuolista sen verta, että nyt alan olee varma niistä, kaikki tyttöjä. Nimiäkin olen jo pyöritellyt. Nimiteemana on tällä kertaa Muumit! Teema lähti siitä liikkeelle, kun siskoni ja hänen miehensä ehdotti sitä. Poikasten emoa: Bellaa on kutsuttu lempinimellä Muumimamma sen ihanan luonteen takia ja siitä lähti sitten nimiteema liikkeelle.

Musta tytteli jää meille ja nimi on mietitty, sitä en tosin vielä kerro, vaan julkaisen nimipostauksen sitten erikseen, kun olen lopuillekin nimen keksinyt. ;) Viirupäinen mukula on varattuna ja laikkukuono on vielä hiukan arvoitus riippuen siitä ottaako tuttuni sen vai ei. Jos ei, niin sit aletaan käymään kiinnostuneita läpi.




Tänään tätä kirjoittaessani on muuten ystävänpäivä, jota toivottelenkin kaikille lukijoille oikein lämpimästi. <3

Kommentit

Suositut tekstit