Aloitus

Tämä blogi tulee pääasiassa kertomaan meidän perheen elikoista. Varmasti saatan kirjoittaa arkeenikin kuuluvaa vaihtelun nimissä taikka jotain sellaista mitä on vain pakko jakaa teille muillekin. :3

Perheeseeni kuuluu itseni ja avo-mieheni lisäksi kanivanhus nimeltään Vili, kissat Fury ja Misty (ovat sisko ja veli) sekä perheen kuopus nimeltä Rudy, joka on saksanpaimenkoira.

Aloitan kertomaan vaikka Rudysta, koska hänen tapauksensa on tuoreimmassa muistissa (luonnollisesti, kun vasta toista kuukautta olli vasta meillä).
Rudyn nimi tuli siitä, kun se "rutisee" :D Alkumme on ollut hyvin vaikea. Neiti on sairastellu lähes joka viikko ripulia, tuppaa pistää kaikkea suuhunsa. Tänään pisti suuhunsa lasivillaa mitä oravat repineet ja tiputtaneet katolta. Nyt ollaan onneksi toista viikkoa vatta hyvänä ja näin toivottavasti meneekin. Neiti nääs laihtui luurangon laihaksi sairastellessaan koko ajan. Jopa naapurit huomautteli "ruokitko sinä tota koiraa", "joo, kyllä ruokin, mutta ripuli on tehnyt hyvin tehtävänsä". :(

Ripuli onneksi toistaiseksi selätetty (koputtaa puuta) ja neidille saatu painoa lisää, mutta viime viikolla iski tehosterokotteiden jälkeen toinen takaisku, nimittäin kennelyskä. Köhää oli pari ekaa päivää eikä ollu tosiaankaan mitään kivaa kuunneltavaa, saati katsottavaa. Nyt on köhinä onneksi saatu kuriin, mutta nokka vuotaa ja pärskitään paljon. Ittekseen se tossa paranee. Se on vain harmi, ettei neiti nyt pääse riekkumaan koirakaverin kanssa, meinaa toinen hyppiä seinille, kun on lääkäriltä tullut riehumiskielto. :/

Koirakoulu ollaan jouduttu jo kaksi kertaa jättää väliin ton sairastelun takia ja saa nähä tuleeko kolmas kerta. Pelkään pahoin, että tulee. Mietin päästäänkö ollenkaan aloittamaan pentukurssia, neidille se olisi erittäin tärkeää, kun on tommoinen rähjä.

Noh, kaikki aikanaan. Nyt keskitytään neidin lenssun paranteluun ja sit kattotaa sitä koulua milloin päästään aloittamaan. Kurssihan on jo varattu ja maksettu...

Voisin kertoa muutaman sanasen kissoistani :)
Elikkäs, ne ovat tosiaan sisarukset. Samaan katraaseen syntyi tietääkseni 3 joista yksi oli lähtenyt (juuri se minkä olisin halunnut) jo uuteen perheeseen. En viittinyt jättää yhtä sinne odottamaan uutta kotia, vaan nappasin sitten molemmat. Ajatuksena oli muutenkin ottaa 2-kissaa, koska edellinen kissani kärsi eroahdistuksesta. Se pissaili ja kakkaili pitkin asuntoa aina jäädessään yksin ja huusikin jopa oven takana. Haimme ystäväni kanssa Furyn ja Mistyn Etelä-pohjanmaalta asti. Fury nimi tuli herran ronskista tavasta leikkiä, kutsumme häntä myös Pärtsiksi. Mistyn nimi tuli, kun se aina sulautuu sohvaamme ja mattoomme, on niin pieni, huomaamaton ja ujo tyttö. Niiden nimiä mietittiin varmaan toista vuorokautta, kun ei sopivaa vaan tuntunut löytyvän. Yhtäkkii vaan välähti, noi ne ovat. :)

Kerronpa Vilistä kanssa sanasen.
Vili on jo 5-vuotias kanivanhus. Viihtyy omissa oloissaan ja harvoin tulee häkistään ittekseen ulos vaikka luukku olisi yötäpäivää auki. Vilin nimi tuli eräästä lasten piirretystä "Utelias Vili". Hän, kun oli niin tolkuttoman utelias pienenä.

En keksi nyt sen enempää esiteltävää, itsestäni en jaksa enkä viitti lähteä kirjoittelemaan, ketä kiinnostaa? :D
Aikanaan avarran ja täytän puuttuvia aukkoja. Tästä se lähtee :)






Kommentit

  1. Kivasti kerrot eläimistäsi ja hyvät kuvat on :)Voi toista kun pitää niin kovasti sairastaa :( toivottavasti paranee ny pian ja pääsee leikkimään ja harrastamaan toisten kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sitä me kans harmitellaan, kun ei vielä päästy kunnolla temmeltämään, mutta hiljalleen neiti näyttää paranemisen merkkejä. Nämä sivut ovat vielä alku tekijöissään, mutta toivottavasti viihdyit siitä vähästä mitä pystyin nyt tarjoamaan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit