Mörkö tuli taloon

Elikkäs, ikäväksemme jouduimme tosiaan luopumaan Rudysta. Syitä en nyt ala täällä kertomaan, mutta luopuminen oli erittäin vaikea päätös ja se sattuu vieläkin. Ikävä on kova, mutta sen on parempi kasvaa muualla. Meidän taloudessamme on tällä hetkellä liikaa stressiä ja huolta pienelle kasvavalle pennulle. Ehkä vielä joskus saamme uuden mahdollisuuden koiraan, mutta sen aika ei valitettavasti ole nyt. Hyvillä mielin pystyi sillein luopumaan, et Rudya ei oltu pilattu. Se oli tervepäinen nuori neiti, joka ansaitsi uuden mahdollisuuden.

Rudy meni sen sisaruksen naapuriin, eli pääsevät lähes joka päivä näkemään. Kuulumisia saan välillä onneksi kuulla ja toki toivoisin, et joskus pääsisi tapaamaankin häntä.

Rudy on kuulemma sopeutunut hyvin uuteen kotiinsa. On lähes sisäsiisti ja koirakaveriakin löytyy. Lapsiakin löytyy joihin totutella, meillä niitä ei ole ja lapset oli Rudylle punainen vaate.

Tämän tein Rudylle, ikävä on kova :'(



Mutta jotain hyvääkin kerrottavaa on. Nimittäin meille muutti sitten ikävää lievittämään kissanpentu Mörkö. ^^
Möröstä onkin pientä kuvausta jo sen omalla sivulla, joten siitä ei tarvitse vielä kauheasti kertoa tässä sen enempään. ;)

 Hyvin tullaan jo juttuun talon kattien kanssa. ^^


Kommentit

Suositut tekstit