Motivaatiokärpänen hukassa

Ihmiset ovat kysyneet koska tulee uutta tekstiä, olen kovasti yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni, mutta niin se vaan aina jotenkin tuo kirjoittaminen on alkanut taas lykkääntymään. Kaikkea tekemistä ja ajateltavaa on ollut sen verta, että ei ole oikein ollut inspistä kirjoittaa, kunnes nyt vihdoin... :D

Poikaset kasvavat kohisten ja ovatkin tätä tekstiä kirjoittaessani ehtineet 7,5-viikon ikään. Sunnuntaina niille tulee ikää 8-viikkoa, jolloin Tiuhti muuttaakin jo uuteen kotiin. <3

Tiuhti

Tuu-tikki

Viuhti

Nyt, kun on kulunut reipas viikko, niin ehkä uskallan jo paljastaa: meille muutti viimeviikon maanantaina Ruotsista 2-pientä rexiä! Molemmat ovat tällä hetkellä karanteenissa systerini luona parin korttelin päässä, joten pääsen niitä katsomaan milteinpä milloin haluan ja paljon tulee kuulumisia vaiheltua viestitellen. 

Toinen on valkoinen sinisilmäinen uros, varsin pienikokoisen oloinen yksilö ja mahdottoman touhukas ja sosiaalinen miäs. Toinen on sitten tämän tytär, musta x-kirjava neitokainen, jolla ei näy merkkejä, eli on kuten meidän Tuu-tikki.

Valkoista kutsun nimellä Blue, joka lähti sen nimestä Blåbär. Mustaa kutsun Deltaksi. Pitkään pohdin nimeä, joka olisi lähtenyt sen omasta virallisesta nimestään, joka on Roibos, mutta en kerta kaikkiaan keksinyt mitään kivaa. Yks päivä sit rupesin ajattelemaan, että tänä kesänä tulee elokuva nimeltä Jurassic world 2 ja siinä ykkösessä sattui olemaan raptoreita nimeltä: Blue, Delta ja Jack. Delta kuulosti nimenä kivalta ja sopi hyvin Bluen kanssa, jotka vielä olivat hahmoina elokuvassakin, niin sai sitten tuo musta tytteli nimen Delta.

Delta on vähän varautuneempi mitä Blue, mutta kovasti on alkanut reipastua ja antaa jo silittääkin. Imuri on näille kahdelle vielä se oikea paholainen. Ihmekös tuo, kun ovat tallikaneina ennen asuneet.



Paremmat kuvat napsasen sitten, kun nämä kotiutuvat muutaman viikon päästä. Blue muistuttaa ulkonäöllisesti entistä kaniamme Frostyä, tällä on vain vähän hermeliinimäisemmät piirteet. Turkki on myös semi karkeahko, ei mikään ihanne pienirexille. Tämä ei onneksi taida tuota turkkia periyttää, sillä Deltalla on todella kiva turkki.


Kommentit

Suositut tekstit