Se on aina niin yhtä ihanaa tavata sisaruksia

Minulla oli tässä 3-päivän vapaat ja niihin on mahtunut kaikenlaista. Tiistaina olin liukasradalla. Se oli oikein hauskaa. :D

Eilen sitten tuli pikkusisko ja pikkuveli yökylään. Ensiksi käytiin Amarillossa syömässä. Itselleni tilasin Pippuripihviä. Oli ihan tajuttoman hyvää! Sisko tilasi Grillipihviä ja broidi Paholaisenpihviä. Kaikki olivat oikein tyytyväisiä annoksiinsa. :)

Raflailun jälkeen käytiin vähän hengaamassa kauppakeskuksessa, josta ei kylläkään tarttunut mitään matkaan, ikkunaostoksia. :D Kauppakeskuksesta siirryimme paikalliseen eläinkauppaan. Minä en löytänyt etsimääni ja siskoni kävi vain vinkkejä kysymässä. Matkamme jatkui kohti riihimäkeä ja juna-asemalta koukkasimmekin Mustiin ja mirriin. Sieltä jopa minulle tuli ostettavaa. Ostin 2 kpl kissakarkottimia. Möröllä on tullut inhottava tapa pomppia tiskipöydälle. Ei siinä kai muuten mitään, mutta en tykkää, että siellä missä syödään ja valmistetaan ruokaan kissat pomppii, eli köökinpöytä ja tiskitasot ovat kiellettyjä paikkoja. Kaiken lisäksi Mörkö aina tiputtelee kaikkea mahdollista. Se on kerran jo tiputtanut kattien ruokakipot lattialle, onneksi ei hajonneet! Ruokaa se myös varastelee, jos jotakin pöydälle jääpi. Myöskin leipälaatikkoa se on siirrelly ja aina saa pelätä mitä muuta se tiputtelee. Pahimmassa tapauksessa satuttaa vain itsensä, jos jokin hajoaa. Kerran se vei spaghetit kattilasta sillä aikaa, kun ukko oli syrjäs puhelimessa! :O Niinpä näin parahiksi katsoa hommata meille liiketunnistinkarkotteet, että Mörkö alkais pysyä pois tiskipöydältä ennen, kuin sattuu jotain. Se on sellainen paineilmalla toimiva suihke, joka laukeaa pienestäkin liikkeestä. Vaaraton siis kissoille, kuha vähä säpsähtävät vain, jos kiellettyyn paikkaan menevät. :)
Iltamme jatkui sitten töllön äärellä. Katsoimme Hobittia. Sainpas systerini tykästymään siihen ja kakkos osaa jo kovasti odotamme dvd:lle. ;)

Tänään broidi lähti aamusella jo, koska hänellä oli koulua. Systeri jäi vielä toviksi. Kerkesimme käymään keskustas meidän paikallisella eläinkaupassa, Unelmalemmikeissä. Sieltä piti hakea kissanhiekkaa (joka eilen unohtui) ja halusin tsekata joskos löytyisi eräs ruokamerkki kissoille. Ja löytyihän se. Lähin etsimään nimittäin sellaista merkkiä, kuin Power of nature. Siinä on vähemmän hiilareita, kuin nykyisessä Orijenissa ja pikkasen lyhyempi se raaka-aine listakin. Jotenkin oudoksuttaa ajatus, että Orijenissa on niin paljon kaikkee ylimääräistä kasvista, vihannesta ja hedelmää jota kissa ei ees tarvii. Toki niiden osuus on pieni, mut tässä Power of naturessa nyt ei ole niitä ylimääräisiä höpötyksiä. Lihaprossakin on hyvä. Kalliimpaa toi kyllä on, joten kattotaan miten kauan kukkaro riittää moista ostamaan. :D Annoin kateille jo ensimmäiset pienet maistiaset. Pärtsi söi, Mörkö vähän kranttuili, mutta söi lopulta ja Misty ei ees koskenutkaan. Noo, kyl se ajan kanssa sitten syö, kun siirrytään tohon hiljalleen. Ennakkoluuloisia rontteja. :D


                                                         El Gringo Pepper Steak

Viikko on myöskin kulunut siitä, kun käytiin Vilin kanssa eläinlääkärissä iho-ongelmien takia. Vilille kuuluu ihan hyvää, mitä nyt hilseilyyn ei ole vielä mitään muutosta tapahtunut. Lääkäri puhelimessa sanoi, että voidaan jatkaa toinen viikko antibioottia (jos nyt vain pullo riittää). Iho näyttää kyl astetta terveemmältä sillein, ettei se enää punoita niin kamalasti, mutta hilsettä on PALJON, myöskin raapenäytteen kalju läiskä näyttäisi suurentuneen. :O Vatsa Vilillä ei onneksi sekaisin mennyt, siksi lekuri uskalsi sitä lääkettä vielä määrätäkkin. Toki voi mennä vielä aikaa paranemiseen, jos se tosiaan on hilsepunkki. Vilihän viimeviikol sai vasta ekan annoksen ulkoloishäätöä ja kaksi olisi käyttämättä. Toka tulisi antaa vasta ens kuun puoles välis ja viimeinen taas kuukauden päästä. Kattoo nyt joutuuko käymään sitä ennen lääkärissä. Sen näämme sitten miten lähtee herra TOIVON mukaan paranemaan.

Kommentit

Suositut tekstit