Messuilua sekä 4 & 5 viikkoiskuvat

Paljon on tekemistä riittänyt, että meinaa tunnit loppua vuorokaudesta kesken ja päivät viikoista. 😃
Mitään ihmeellistä tässä sillein ei ole tapahtunut. Musta tyttö Nalle kasvaa ja voi hyvin kuten myös valkoinen veljensä Munkki (vihdoin keksittiin uusi kutsumanimi sille). Molemmat ovat iloisia ja sosiaalisia viikareita, tulevat samoiten moikkaamaan, kun häkille menet. 😊

Alla mukuloiden 4-viikkoiskuvat.





















Lätkäsen samaan syssyyn tuohon ales myöskin 5-viikkoiskuvat















Viime viikonloppuna oli messunäyttelyt tampereella. Mukaan lähti Pulla, Pippuri ja Tuu-tikki. Tuukin ilmoitin rexinä, sillä se on liian painava pikkurexiksi ja olisi saanut automaattisesti nollat. Näin kävi Pippurille, oon näemmä liikaa sitä ruokkinut ja se kostautui, että se on 100g liian painava, jonka takia sille tuli painosta nollat. Hups! 😅 Pulla sai 91,5p & 92,5p, karvanvaihto karisti pisteitä aika reippaasti. Tuutikki yllätti ja sai jopa 94 & 94,5p! Noista pisteistä olen ylpeä! Tuskin sitä näyttelyihin kauheasti vien, sillä valkoisten karvojen siistimisessä on kamala duuni. Ainakin sillä on nyt pisteet jotka pystyn laittamaan sukupapereihin. 😊 Ihan lähitienoilla ei oo näyttelyitä tiedossa. Lempäälään menen, jos sattuu tulemaan vapaapäivä kohille (en toivonut), mutta suuremmassa tähtäimessä olisi sitten Grand Gala porissa, mutta nuo on vähän myöhemmin syssyllä, eli kahtellaan. 

Alle laittelen randomeita messukuvia mitä tuli muutama napsittua. Kaikenlaisia lajeja oli nähtävillä kaloista, herpeistä, kaneista, freteistä minisikaan ja alpakkaan, joten katseltavaa riitti. Itse ihastuin iki hyviksi käärmeisiin! En olisi itsestäni uskonut, että sellaiseen ihastun noin suunnattomasti. Ainahan mie oon niitä ihastellut, isommat käärmeet on hiukan pelottavia, mutta, kun pääsin yhtä viljakäärmettä silittelee, niin se oli rakkautta ensi paijauksella. 😍 Nyt sitten tässä vakavasti harkitsen talouteemme viljistä. Ehkä sellainen tulee vielä joku päivä. 😂😉

















Nuo pinkit ruusukkeet oli ihanat! Harmi ettei tähän osoitteeseen sellaista voitettu. 😂




Pulla kosiskelee Tuutikkia. 😂






Tuon kilppariraukan päälle meinasin talloa. Se oli niin hyvin maastoutunut ympäristöön ja aitakin oli niin matala ettei meinannut heti huomata, jos ei jalkoihin katsellut.










Muita messukuvia en jaksanut käsitellä, mutta tän aran kuvat käsittelin, koska lähetin kuvat hänen omistajilleen, niin halusin lähettää hiukan parannellut versiot alkuperäisten sijaan, samalla ne sit tähänkin tuli laitettua.






Tuo Tanrekki oli niiiiiin pieni! Kuva ei anna oikeutta, mutta siellä se kookospähkinän sisällä goisas.



Nuo käärmeet oli sika hienoja! Tuo punainen rottakäärme oli upea ilmestys. Harmi etten saanut sen alapuolella majailevasta maitokäärmeestä kuvaa, kun oli piilossa, se oli kanssa hurjan kaunis! 



Kommentit

Suositut tekstit