Testissä Felifresh

Aika harvakseltaan tulee kerrottua perheen muista lemmikeistä. Meiltähän löytyy siis kaksi maatiaiskissaa sekä joulukuussa kotiutuu myös elämäni ensimmäinen matelija: viljakäärme - siitä myöhemmin. Tämä postaus on tällä kertaa kissa-aiheinen, tarkennettuna kissanhiekka.

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Faunatar ketjun kanssa. Kissamme Mörkö ja Misty osallistuivat uuden kissanhiekan: Felifresh testaukseen. Tässä postauksessa tulen kertomaan mitä mieltä kyseisestä hiekasta olen.




Ylläolevissa kuvissa kissat testailevat ekaa kertaa hiekkaansa. Kova nuuhkuttelu ja pörräys kävi laatikon ympärillä, lopulta Misty oli se joka ensimmäisenä meni testaamaan. Pitkän kuopsuttelun saattelemana hiekka todettiin tämän neidin osalta hyväksytyksi. Möröllä meni pidempi hetki sulatella uuden hiekan "hajua" (hiekka on siis hajuton), lopulta sekin ihmettelyjen jälkeen rohkeni mennä laatikolle kuopsuttelemaan. Hiekka vaati Möröltä tarkkaa tutkailua ja tuumailua, sillä laatikosta ulostauduttua neiti kääntyikin takaisin ja meni uudestaan kaivelemaan. 😀 

Hiekka on nyt käytetty loppuun ja kerron omia mielipiteitä kyseisestä hiekasta.

- Hiekka ei pölise, tosi suuri plussa!
- Hiekka on isohkoa eikä täten kuljeudu samalla tavalla pitkin kämppää mitä esimerkiksi pienempi rouheisempi Everclean.
- Peittää hyvin hajuja.
- Paakkuuntuu super hyvin! Tätä pidän parhaimpana ominaisuutena koko hiekassa, sillä paakut ovat oikeasti tosi jämäköitä eivätkä juuri murene lapioidessa.
- Riittoisa.
- Jos arvostaa hajuttomuutta, niin se on joillekin plussa. Itse tykkään enemmän tuoksutetuista, mutta ei tuo hajusteettomuus mikään miinus ole, plussa niille ketkä sitä oikeasti arvostaa.
- Hintakaan ei ole päätä huimaava, Faunattaresta 17.90€, halvempaa mitä yleensä käyttämäni Everclean.

Kamalasti en miinuksia keksi kyseisestä hiekasta, mielestäni ostamisen arvoinen todellakin. Jos joku miinus nyt pitäisi mainita, niin sanoisin laatikko. Itse en pidä tuollaisista pahvisista tiiliskivistä, joissa kantokahva murhaa sormet, olen enemmän säkki-ihmisiä. 😄

Kiitoskset Faunatar ketjulle, että päästiin mukaan kokeilemaan hiekkaa! Kiittäen Mörkö, Misty sekä emäntä! 😊 


Kommentit

Suositut tekstit