Näyttely Orimattilassa sekä Uusi tulokas

Viime lauantaina oli taas näyttely, tällä kertaa olimme Orimattilan Megamyyntiareenalla. Paikalla oli Suomen kaniyhdistyksen lisäksi myös Suomen estekanit ry sekä Suomen marsuyhdistys, joten vilinää riitti. Oli kuikuttavaa näyttelymarsua, oli pomppivaa estekania sekä monen eri näköistä näyttelykania.
Paikka oli helppo onneksi löytää ja meiltäkin sinne ajoi vajaa tunnin, sopivan pituinen matka siis minulle (silti meinasin nukahtaa rattiin!). :D

Menin siine puoltatuntia aikaisemmin, sillä olin lupautunut auttamaan näyttelyhäkkien kasaamisessa. Päivästä vaikean teki se, että olin puolikuntoinen. Siinä oltiin keretty olemaan pari päivää flunssassa ja kuumeessa, äänikin oli lähes tipo tiessään. Assaroimaan en suostunut vaikka siihen taas yritettiin pyytää, mutta en halunnut ottaa sitä riskiä, että yskänpuuskassa tiputan kanin ja olo oli muutenkin heikko.

Päivä kului semi nopeasti. Kaneja oli paljon vähemmän, kun vertaa esim Myrskylään joka minun mielestäni oli jopa hieman yllättävää, sillä tossa Orimattilan näyttelyssä oli Pet-Grand gala jonka takia luulis ihmisten tulevan "taistelemaan" titteleistä. :D



Yllä pet-luokan arvostelukortit sekä niiden alla ulkomuotoarvostelukortit. Samalla köörillä oltiin taas liikenteessä kuten viimeksikin, eli ulkomuodossa Dadde sekä Poppari jotka olivat myös petissä sekä pettiin oltiin erikseen ilmoitettu sitten vielä Varjo, Princessa,Viima ja Suika. Kuten pisteistä näkee, niin niillä ei tällä kertaa juhlittu. Tuomari oli tarkka ja varsin säästeliäs pisteissään. Varjokin oli kaikenkaikkiaan saanut hyvän arvostelukortin, mutta jostain syystä niitä pisteitä ei herunut josta olin vähän pettynyt, että yhtäkkiä 95p kanista tuli 92p. :D Se olisikin ollut liian hyvää ollakseen totta saada se viimeinen 95p, että ois saanut pet-champion arvon. ^^' Noo, se tietää sitä, että näyttelypöydillä edelleen tavataan, vielä me se 95p varmasti saadaan! ;) 

Hiukkasen huonommista pisteistä huolimatta Varjo oli nuorten urosten luokkavoittaja sekä koko kööri Popparia lukuunottamatta sai 5-pisteen kumat. Popparilla kuulemma tassut kellersi?, joten siitä tippui puolisen pistettä.

Päivä tosiaan kerrankin meni jouhevasti ja päästiin siivoileen jo siinä klo:14-hujakoilla, kun yleensä ollaan parisen tuntia myöhemmin niissä puuhissa. Petin palkintojenjaon sekä siivouksen jälkeen lähinkin ajamaan kotia kohti. Matkalla jouduin pysähtymään 2-kertaa, kun meinasin tosissani rattiin nukahtaa. En ollut nukkunut koko edellis yönä silmäystäkään kipeän kurkun takia. Vielä nyttenkin tätä tekstiä kirjoittaessani olen kipeä, lääkäri totesi taudin viirukseksi joka paranee itsestään ajan kanssa..

 Kuten jo otsikostakin arvata saattoi, niin mukaan Orimattilasta lähti myös uusi tulokas matkaan kasvatusprojektiini. :3 Pienen kanineidin virallinen nimi on Skogsbackens Lost in Oz, kutsumanimeä vielä tälle pikku tirriäiselle emme ole keksineet, mutta eiköhän se ajan kanssa taas kehkeydy. :) Neiti on niin mahdottoman reipas! Alkustressistä päästyään se tulee usein häkin ovelle morjenstaa ja ruokaakin jo kädestä napsiin. Ruokapelletit ja heinät maittaa ja pullostakin oppi heti juomaan. Reipas pikku tyllerö. ^^



Minua olisi kamalasti houkuttanut lähteä Kuopioon näyttelyihin, mutta se ensinnäkin on niin pitkällä etten jaksa sinne oikein yksin ajaa ja toisekseen, saa nähä oisko ees tervekkään silloin, kun ne ois näet tulevana lauantaina. Noh, kaikista olennaisin on se matka, kun yksin en moiseen reissuun jaksa lähteä..





Kommentit

Suositut tekstit