Cassin kuulumisia sekä vierailua Unelmalemmikeissä

Hetki on mennyt taas kirjoittelusta, sillä kiireitä on pitänyt, varsinkin nyt näin joulun korvilla. Castielin toipuminen on edennyt todella hienosti! Paremmin, kuin osasin kuvitellakkaan. Ekana iltana herra alkoi maistelemaan leipää, porkkanaa ja heinää. Toki jouduin antamaan yhen ruiskullisen suoliston toimintaa edistävää tukiruokaa yhden kerran, kun aluksi näytti ettei herralle meinaa mikään upota, mutta pian ruiskuannoksen saatuaan alkoi herralle pikkuhiljaa maistumaan erilaiset herkut. Seuraavana päivänä herra vetelikin jo hulluun tahtiin mitä ikinä jaksoi, edellisen päivän niukka syöminen varmasti teki tehtävänsä. Myöskin se oli paljon virkeämpi, mutta makoili toki paljon Cassiksi, joka selvästi antoi viitteitä siitä, että kipuja taisi herralla hieman olla. Muutaman päivän Cas sai kipulääkettä, mutta oli edelleen häkkilevossa ihan vain varmuudeksi, sillä normaalisti Cas on todella kova rellestäjä, niin en ottanut riskiä, että tikit aukeaisi herran riehutessa. Haava on pysynyt koko ajan siistinä eikä missään vaiheessa ollut merkkejä tulehduksille. Haavakaan ei ole juuri herraa kiinnostanut mitä nyt ekana iltana hiukan, jouduin silloin laittamaan siihen katkerosprayta, mut muuten se onkin sitten saanut olla rauhassa. Nyt Cas onkin jo oma iloinen itsensä ja liikkuu normaaliin tapaan. Katsotaan tuleeko herran käytökseen vielä muutoksia, kun kanipiireissä on ollut puhetta, että hormoonitoiminnan tasoittumiseen voi mennä jokusen viikko, ellei kuukausikin. Ainakaan Cas ei ole pissinyt nyt minnekkään häkin ulkopuolelle vapaana ollessaan, ehkä se on hyvä alku?

Viime viikon lauantaina oli Riihimäen Unelmalemmikeissä (paikallinen eläinkauppa) lasten tapahtumapäivä, jonne ihmiset sai tuoda erilaisia eläimiä lasten siliteltäviksi ja syliteltäviksi, paikalla oli myös joulupukki muorin kanssa koirineen ja kissoineen. Meidät nähtiin paikalla Suikan, Sakuranbon ja Frostyn voimin. Castielin jätin suosiolla vielä kotiin toipumaan, ihan vain varmuudeksi. Paikalla tapahtumassa nähtiin kanien lisäksi myös minipossu, koiria, kissoja, hamstereita, hiiriä, frettejä, marsuja ja käärmeitä, eli oli monen kokoista ja näköistä kaveria paijattavina. :) Yleisön suosikeiksi varmasti nousi minipossu sekä omat kanini. ^^ Ihmisvilinästä ei meinannut tulla loppua, kun kaikki halusivat silittää plyysipupuja ja tervehtiä pikku sikaa. Myöskin isokokoiset pythonkäärmeet kiinnostivat kansaa yllättävän paljon. :)

Omat jänöjussikat käyttäytyivät kaikki erittäin mallikelpoisesti. Ovat toki tottuneet käymään näyttelyissä, mutta nyt oli vähän erilaisempi päivä, kun saivat olla pienten ihmisalkujen paijattavina. Olin jo varautunut siihen, että vähintään nuoremmat kaninalut lähtevät käpälämäkeen, kun eivät himassa meinaa paikallaan pysyä, mutta ei, todellä nätisti olivat alustassaan istuen, syöden ja ottaen rapsutuksia vastaan. Välillä toki etutassut kävi alustan ulkopuolella, kun uteliaisuus meinasi viedä voiton ja oltais haluttu tutkia maailmaa, mutta suosiolla en antanut niiden jolkotella, ettei niille mitään käy ja lapset pelästy. Suika kovasti pyrki syliin, jopa vieraiden lasten. Huvittava otus. :D Frosty ja Sakura ottivat aika lungisti koko päivän ja toki suikakin siinä syliin pyrkimisen ohella. :P



Mukava päivä oli kaikenkaikkiaan ja aika kului, kuin siivillä. ^^ Varmasti mennään uudestaan, jos vain tilaisuus tulee taas. :) Seuraavaksi onkin tähtäimessä Ensi kuun alussa jäjestettävä Pet-winter gala Röykässä. Sinne mennäänkin koko köörin voimin. Cassillakin on jo silloin kulunut kuukausi leikkauksesta, joten eiköhän sen voi silloin jo ihmisten ilmoille viedä. Toivotaan, että kanit ovat silloin kaikki hyvässä karvassa ja käyttäytyvät mallikkaasti, että pärjäävät. Tuomarit tulevat olemaan tarkkoja. ;)

Ristiturpien Jengi toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Ensi vuonna uudet kujeet ja lisää näyttelyitä! ;)

p.s. Ostin muuten tänään tatuointipihdit! Pääsen harjoittelemaan ja ehkä jossakin vaihees pääsen tatuoimaan sitten omat kasvatit. Ensiksi toki kovasti harjoittelua ja asennoitumista kyseisiä toimenpiteitä varten. :)

Kommentit

Suositut tekstit