2020

Hei vaan! Motivaatio kirjoittamiseen on ollut tiessään. Olen päivitelly paljon instagramia ja siellä tuleekin tätä nykyään eniten pyörittyä. Facebookki on myös ahkerassa käytössä, mutta enemmän omalla, kuin kanilan käyttäjällä. Instagramiin on vain niin näpsää heittää kuvia ja joku pieni kuuluminen. Tämä blogi, kun vaatii hiukan enemmän aikaa, pitää oikein kunnolla istahtaa ja miettiä, kun IG:tä päivität lennosta .

Vuosi on vaihtunut tovi sitten 2020 puolelle ja poikaskausikin on meillä startannut käyntiin. Paljon on ollut menetettyjä poikasia ja yksi emokin menetettiin: Tuutikki. Tuutikin menetys koski kovasti, se oli yks parhaista naaraistani. Tuutikki menehtyi synnytykseen.

Tällä hetkellä talossa on 2-poikuetta: valkoinen ps rex poikue sekä castor pienirex poikue.

Taloon on tullut tässä talven mittaan myös uusia rotuja. Olen hommanut pari angoraa, muutaman hermeliinin sekä pari rexiä lisää. Angora ja hermu projekteista kerron aikanaan.

Ensi viikolla oli tarkoitus olla LU-näyttely, mutta se peruutettiin koronaviruksen takia. Suapi nähdä onko koko kevään näyttelyt nyt sitten siinä. Hiukan harmittaa, sillä kerrankin olisi kanitkin ollut karvassa. Minkäs teet. Toivotaan, että kesää kohti tuo epidemia laantuu.

Suunnittelin itse muuten logon ja tein sen myös! Parille ihmiselle olin tehnyt tilausta ja odotellut kauan, mutta ei kuulunut mitään, joten päätin sen tehdä sitten itse, kun ei muut saa aikaiseksi. En osaa käyttää photoshoppia sun muita kuvanmuokkasohjelmia, joten päätin kokeilla tehdä kännykkään ladattavalla ohjelmalla logon. Mielestäni siitä tuli oikein kiva ja ohjelmakin oli yksinkertainen käyttää. Jossain vaiheessa täytyy alkaa teettelemään kaikkea kivaa kanilan logolla varustettuna. 😆
Yksi paita on pistetty koemielessä tilaukseen. 😉


Kommentit

Suositut tekstit