2 & 3 viikkoiskuvat

On tovi vierähtänyt päivittelystä. Kiirettä on valitettavasti sen verta pitänyt eittei ole oikein jaksaminen riittänyt istahtaa kunnolla koneen äärelle ja kertoa kuulumisia. Nytkin tätä kirjoittaessa olin nukkumaan menossa, mutta satuin muistamaan, että minulla on kuulumiset rästissä ja uhkaavasti se perjantai taas lähestyy, jolloin tulee viikko lisää Kaunan mukuloilla.

Mitään erikoista en sillee keksi kerrottavaa. Poikaset kasvaa kohisten ja tasaisesti. Sukupuolia olen vilkuillut ja tyttövaltaiselta näyttää, mutta kattellaan pitääkö katsomani paikkansa. Tällä viikolla Varjo muutti kanilaan, kun satuin löytämään sille vihdoin häkin myynnistä. Herra ei ollut moksiskaan muutosta, aina iloisesti tulee tervehtimään ja ruokansa on syönyt. Nyt täällä meillä asustaa enää Bella, Tuu-tikki sekä Kauna muksuineen. Tuutikki ja Bella saavat toistaiseksi asuakkin täällä. En tahdo niitä siirtää, kun pelkään, että niille tulee eripura, jos muuttavat uuteen paikkaan ja häkkiin, tuota nykyistä häkkiä, kun sinne ei voi siirtää. Toki, jos niille tulee ajan kanssa eripura, niin sitten ei tulee ongelmaa siirtää niitä sinne, mut nyt saavat asua toistaiseksi täällä. Kauna myös on täällä niin kauan, kunnes (jos) se muuttaa uuteen kotiin. Siitä oli tuossa aikaisemmin keväällä eräs kasvattaja kiinnostunut, mutta kattellaa sitten lähemmin, kun poikaset ovat luovari-iässä, että löytyykö vielä kiinnostusta.

Ainiin! Otin muuten kaunan mukuloineen sisälle asumaan. Alunperin niiden oli tarkoitus kasvaa parvekkeella, mutta päätin nyt kummiskin koklaa vielä mitä Kauna tuumaa sisällä asumisesta. Alunperinhän siirsin sen ulos, koska se sotki ihan kamalasti, joka päivä oli vessakuivikkeet levitelty pitkin häkin ympärystää. Normaalia kanintouhuja toki, mutta sitä se sai vapaammin toteuttaa parvekkeella ilman, että minun tarvitsi roikkua rikkalapion varressa useamman kerran päivässä. Nyt sitten siirron myötä se ei ole kertaakaan juuri kaivellut mikä on hyvä juttu! Poikasetkin tottuvat täten kodin ääniin ja meihin ihmisiin. Oli siis hyvä päätös ottaa kööri sisälle.

Pidemmittä puheitta lätkäsen kuvia tulemaan. Ensiksi tulee 2-viikkoiskuvat








Sitten seuraavaksi 3-viikkoiskuvat



Tästä on syntynyt monelle kanilamme arkea seuranneelle suosikki.

Tämä on jotenkin niin symppi pieni rääpäle. Sen nuo ultimaattiset käkkärät viikset pistää aina naurattaa, jotenkin sen olemus on aina niin reppana.







Kommentit

Suositut tekstit