Hyvää Joulua!

Joulukuu on edennyt huimaa vauhtia ja kohta saakin heittää hyvästit vuodelle 2017. Elo on ollut pääasiassa eläinten osalta oloa. Emäntä on sen sijaan paiskinut töitä. Onneksi on näin joulun pyhinä muutama vapaapäivä, mutta ylihuomenna se työmaa taas kutsuu. Kaipaankin kovasti kouluaikojen lomia. Oli kesäloma, syysloma, joululoma, hiihtoloma ja oliko siinä pääsiäisenä pikkupätkä vapaita. Työelämässä vain kesäloma ja viikon talviloma ja aina se vain tuntuu ettei se riitä. Oma työ varsinkin on fyysisesti hyvin raskasta, niin kyllä sitä enemmän kaipailisi lepopäiviä. Noh, osittain alanvalintakysymys. Joskus kyllä menen opiskelemaan uutta alaa..

Ensi kuussa olisi taas näyttelyitä. Yhden jo toivoin vapaaksi, mutta mietin viittinkö siihen ekaan, joka olisi sipoossa ilmota kaneja. Ovat näet alkaneet valkoiset pojat vaihtamaan karvaa. Mun tuurilla eivät ole vaihtaneet vielä LU-näyttelyynkään mennessä joka on se vapaaksi toivottu.

Bella astutettiin itsenäisyyspäivänä Pippurilla. Aluksi Pippuri ei oikein tajunnut, et on tyttelin kanssa samassa tilassa, kunnes Bella hyppi pari kertaa Pippurin päälle ja siitä Pippuri tajusikin homman juonen. 4-onnistunutta astutusta nähtiin. Ollaan puolessa välissä Bellan mahdollista tiineyttä. Itse veikkaan, että Bella olisi tiineenä, kun on alkanut tavallista useammin lepäilemään sekä näyttää omaan silmään hiukan pyöristyneenkin. Jos hyvä tuuri käy, niin saadaan tammikuun ekalla viikolla jälkikasvua taas maailmaan. :)

Laitoin tässä kuussa myös kasvattajanimianomuksenkin Suomen kaniyhdistykselle menemään. Toivottavasti kirje on päässyt perille. Sen näkee sitten, kun ens vuoden alussa ilmestyy yhdistyksen lehti, että onko siellä minun anomukseni. Jännittävää. ^^


Kommentit

Suositut tekstit