Lempäälän näyttely

Lauantaina oli jälleen kerran näyttely, tällä kertaa Lempäälässä. Mukaani lähti taas sama kaveri, jonka kanssa oltiin pyhtäälläkin. Seuralaisen kanssa on mukavampi mennä noihin näyttelyihin, kuluu matka nopeammin eikä rupea niin helposti nukuttamaan. :)

Näyttelypäivä alkoi taas semi aikaisella aamuherätyksellä. Olin kaiken tehnyt edellisenä iltana valmiiksi, joten ei tarvinnut, kuin kanit ottaa kantoon ja menoksi. Sää oli surkea, miltein koko päivän vaan satoi, eihän se toki sillee haitannut, kun sisätiloissahan ne näyttelyt oli, mutta ei sateella oo tietenkään niin kiva ajaa, kun selkeällä säällä. Tuulikin aika voimakkaasti. Mun autoon tarttuu pienen kokonsa vuoksi tuuli helposti ja tuulisella säällä saa täten pitää kunnolla ratista kiinni, kun auto välillä nykii tuulen voimasta. :D

Näyttelypaikalle päästyämme olikin porukkaa jo mukavasti kertynyt ja pettien jälki-ilmotkin olivat jo alkaneet. Minulta lähti sama kokoonpano mukaan mitä Pyhtäällekin eli Bella, Pulla ja Pippuri.

Näyttely oli tällä kertaa boksinäyttely, eli kaneille ei ollut omia näyttelyhäkkejä, vaan ne olivat koko päivän omissa bokseissaan.

Päivä kului yllättävän nopeasti vaikka kaneja oltiin ilmoitettu paljon enemmän mitä Pyhtäälle. Ulkomuodossa oli yli 100-kania ja pettiäkin oli melkein 70! Paljon oli siis kaneja ja bokseja saman katon alla.

Bella sai pet-luokassa 93p, reipas pudotus sitten viimekertaisen. Tällä kertaa tuomari kiinnitti sitten hänen tassuihinsa huomiota mistä tulikin mainintaa: kuluneet, karvanvaihto myös vaivasi neitiä.

Pulla sai petissä 91,5p. Silläkin tuli tällä kertaa mainintaa kantapäistä mainintaa vaikkei ne nyt niin kuluneet oo lähellekkään mitä Bellalla. Silläkin karvanvaihto karisti pisteitä.
Ulkomuodissa se sit puolestaan sai 93,5p, ihan hyvät mielestäni.

Pippuri sai petissä 93,5p. Ei tullu mitään noottia varsinaisesti, maininta vain, et jännittää.
Ulkomuodossa se puolestaan sai taas 94p! Siitä olen todella ylpeä. :) Tuo 94p toi automaattisesti tietenkin KUMAn, mutta mikä oli kaikista positiivisinta, Pippuri oli Pienirexien ROP eli rotunsa paras! Pikkurexejä oli paikalla kaikenkaikkiaan 6 ja kaikki olivat vielä nuoria. Saa olla ylpeä, että se voitti ne kaikki (joista yksi toki oli hänen veljensä). :D

Tällä kertaa ei tullu kamalasti kotiinviemisiä. Pippurin roppiruusukkeen ja kumakortin lisäksi Bella toi kotiin luokkavoittoruusukkeen. Niin mun tuuria, et nyt, ku ei palkintopöydälle päässy, niin siellä oli ihan törkeän hienot pystit ja ruusukkeet. :D :D En toki valita, parempi voitti ja ensi kerralla sitten ehkä paremmin. ^^

Seuraavaksi olisi tarkoitus mennä enskuun loppupuolella Poriin Grand Gala näyttelyyn. Toivottavasti saisin sen vapaaksi ja, että kanit olisi silloin karvassa!



Pippuri pöydällä sekä kera ruusukkeen ja roppikortin.

Kommentit

Suositut tekstit