7-viikkoiset ulkoilemassa ja niiden nimet!

Tänään oli sen verta hyvä ilma, että päätin mennä kakaroiden kanssa ulkona käymään. Nyt ei niin ulkoilemalla ulkoiltu, vaan enemmän keskityttiin valokuvien ottoon, joten poikasten emo jäi kotiin tuoksi ajaksi.

Aurinko paistoi, oli lämmin ja mukulat nauttivat vihreästä pienen alkujärkytyksen jälkeen. Hiukkasen taisi olla jännää ilman mammaa, mutta hyvää pientä treeniä, eihän ne koko ikää voi emon helmoissa pyöriä ja moni on tässä iässä jo vieroittaneetkin emosta poikaset. Ite annan mukuloiden olla emonsa kanssa niin kauan, ku emo niitä sietää ja olosuhteet antaa myöden. Wiima se vielä imeettää noita, joten eipä huolta taida olla siitä, et sillä heti hermot menisi. :D

Kerroin viime postauksessa kuinka kokeilin poikasille laittaa ekat tatuoinnit ja jännäsin sitä, että onnistuivatko ne. Noooh..sanotaanko vaikka näin, että osittain onnistui. :D Yhdelle poikaselle tuli vasemman korvan tatuointi ja osittainen oikea, eli se oikea pitää tehdä uusiksi, siinä saakin olla tarkkana..
Toisella ei jääny mitkään tatuoinnit, eli sille pitää tehä molemmat korvat uusiksi. Aluksi ajattelin, et tänään oisin yrittänyt, mutta päätin lykätä sitä, kun tuo ulkoilu oli sen verta jännää ja boksissa matkustelu oli Pirpanalle kova paikka, joten saavat rauhoittua tämän illan. Kaikki kummiskin hyvin, kyl ne ehtii vielä laittamaan. :)

Poikasille on myös VIHDOIN ja viimein keksitty viralliset nimet jotka rustataan papereihin! Edelleen kutsun niitä tuttavallisemmin Pullukaksi ja Pirpanaksi, mutta ei noita papereihin viitti kirjoittaa. :D Teemana tosiaan oli Pääsiäinen ja pakko on myöntää, että aihe oli todella vaikea! Ei kyllä vähään aikaan halua pääsiäisteemaisia mukuloita, sillä oli vaikea keksiä mitään järkevää. Lopulta päädyin nimiin Willow ja Yellow.

Pullukan nimeksi tuli Willow mikä tarkoittaa englanniksi pajua ja Pirpanasta tuli Yellow eli keltainen.
Willow nimi tuli nettiä plärätessä, pitkään mietin suomalaisia nimiä, mutta mikään ei ollut hyvä. Sitten yksi kerta läpällä heitin googlekääntäjään mitä paju on englanniksi ja se antoi sanan willow. Siinä oli hyvä nimi! Toki vahvistin asian vielä internetin ihmeellisestä maailmasta ja willow tosiaan on paju. :) Siitä piti keksiä sitten rimmaava nimi velipojalle. Sitä ei loppupeleissä tarvinnut kauaa miettiä, sillä rupesin vain kelaamaan mitä kaikkea kuuluu pääsiäiseen ja väriteema keltainen kuuluu pääsiäiseen. Se sopi myös mukavasti Willow:n kanssa. Se nimi sopi Pirpanalle hyvin, sillä nuorempana pirpana oli hetken keltainen, ilmeisesti oli tullu velipojan virtsat ylle, joten nimi oli tälle passeli. :D

Jotenkin vaikea ajatella, että nämäkin veljekset olisivat luovutusikäisiä ensi sunnuntaista lähtien. Kyselyjä niistä ei ole tullut, joten täällähän ne sitten oleskelevat mikä ei minua haitanne. :)



















Kommentit

Suositut tekstit