mukuloilla ikää 4-viikkoa

En meinaa keritä pysyä poikasten kehityksen perässä, kasvavat niin hurjaa vauhtia ja siihen lisättynä omat tekemiset, meinaa välillä unohtaa ottaa niistä kuvia. :D Mitään potrettikuvia en valitettavasti kerennyt sunnuntaina ottamaan, sillä en juuri kotona ollut, kun oltiin porukoilla äitienpäivää juhlistamassa. Räpsäsin kummiskin perus tilannekuvia jotka saavat nyt sitten kelvata "viikkokuvina". Olkaatten hyvät! :)

Ainiin, poikasten sukupuolet ovat nyt varmoja, molemmat ovat, kuin ovatkin uroksia. Harmi sillein, että toinen ei ollut naaras, jäi sitten ilman kania se perhe, joka odotti, uros, kun heillä jo on ennestään talossa, niin ei voi ottaa urosta kaveriksi, harmi. :( Itsekin olisin toivonut, että heille oltaisiin kani saatu. Ehkä he jaksavat jäädä odottamaan syksyyn, jolloin olen Bellalle kaavaillu poikasia näistä pikku-uroksista, jos vain ymmärtävät silloin tyttöjen päälle, mutta toki ymmärrän, jos he eivät jaksa sinne ati odottaa.. Uroksille ei tietenkään ole tullut kyselyjä enkä näitä suoraan myisikään. Toisen jätän itelleni, mutta toiselle voisin yhteistyökykyisen sijoituskodin haluta.
Nyt täytynee alkaa miettimään noille kasvattinimiä mitä papereihin kirjoittaa. Teemana pääsiäinen, joka onkin vaikea aihe, itellä pää lyö tällä hetkellä ihan tyhjää. :D











Kommentit

Suositut tekstit