Kuukausi odottelua

Nyt tästä päivästä lähtien onkin kuukausi jänniä hetkiä odoteltavana, sillä Viima on astutettu tänään! Isosti peukut pystyyn, että sieltä tulisi sitten pupuvauvoja pääsiäiseksi. :)

Viima astutettiin veljellänsä Varjolla. Tämä on tarkoituksella harkittu poikue, josta pystyn seuraamaan mitä saan ulos, toivottavasti en tällä kertaa mitään epätoivottua kuten esim perinnöllisiä sairauksia mitä Frostyn kanssa kävi. Perinnöllisten vitsauksien takia sekä väriprojektin etenemistarkoituksessa tämä yhdistelmä päätettiin toteuttaa. Pysynpähän itekki kartalla linjoistani, jos jotain häikkää ilmenee, toivottavasti ei!

Näemme sitten kuukauden päästä tuleeko poikasia vai ei. 3-onnistunutta astutusta nähtiin. Varjo oli todella kärsivällinen herrasmies joka ei turhia hötkyilly tilanteessa vaikka Viima aluksi tuppasikin hötkyilemään. Molemmat ovat ensikertalaisia lisääntymistarkoituksessa, joten yllättävän hyvin meni kaikki, hyvä. Aluksi Varjo meinasi väärästä päästä astua, mutta aika pian Viima osoitti, et nyt on väärä osoite. :D Jännityksellä odotelkaamme.

Väreinä on odotettavissa mustaa x-kirjavaa, valkoista ps sekä ss. Itse toivon eniten saavani valkoista ss, jotta projekti etenisi ja onhan se tavoitevärikin mitä yritän kasvattaa.

 Pitäkää peukkuja, et tästä kaninaaraasta tulee mamma kuukauden päästä. <3

Kommentit

Suositut tekstit