Lempäälän näyttely

Viime viikonloppuna oli vuoden viimeinen näyttely Lempäälän Manttaalitalolla. Paikalla järjestettiin sekä ulkomuotoluokat joille se oli Grand Gala näyttely sekä pet-luokka. Me osallistuttiin tällä kertaa vain pettiin, sillä turhaan olisi ollut ilmoittaa noita meitin valkoisia sinne, kun eivät tähänkään asti ole pisteillä loistaneet. Tultiin siis suoraan petteilemään joista saatiinkin erinomaisia tuloksia!



Yllä nelikon näyttelyt jotka mukaan lähtivät eli (vasemmalta oikealle) Viiman, Kaunan, Princessan ja Varjon. Meiltä lähti mukaan myös Darude, mutta se ei osallistunut näyttelyihin. Herran olisi pitänyt osallistua paikalla järjestettävään valokuvaus-sessioon, mutta kuvaaja oli niin kiireinen ettei loppujen lopuksi ehtinyt sitä kuvaamaan, oli hiukan turhaan siis kyseinen kani mukana. Kyseisenä päivänä jaettiin todella hyviä pisteitä kaikille kaneille ja Bis-pöydällä komeilikin 96p kaneja. Itse toimin koko päivän assarina, joten päivän kulkukin meni jouhevasti. 

Varjo sai nuorten urosten luokkavoiton sekä kunniamaininnan (kuma), Princessa sai lahjoituspalkinnon: Villein veijari, Viima sai lahjoituspalkinnon: pieni suuri pimu ja Kauna oli assarin (assistentin) suosikki. Sen toisen assarin, meitä oli tosiaan 2-ihmistä assaroimassa tällä kertaa. :)

Kaikista eniten olen tosiaan iloinen tosta varjon tuloksesta! Vaikka hän ei päässytkään Bis-pöydälle, niin hän silti sai ne pisteet mitä lähdettiin hakemaankin: 95p! Se oli Varjon viimeinen 95, joka tietää sitä, että pystytään anomaan sille Pet Champion arvonimeä! Pet Champion on sama, kuin ulkomuodossa muotovalio, eli parhaista parhain titteli mitä voi kanille saada. Anomukset ollaan lähetetty menemään, nyt sitten odotellaan, joskos (toivonmukaan) hyväksytyt lappuset joskus kolahtaisivat luukusta? Nyt eletään jänniä aikoja. ;) 

Meille tuli myöskin karvainen kotiinvieminen ko.näyttelystä, nimittäin Brittiläinen, mustan värinen kaninaaras nimeltä Finland Brennan. Sillä on ihanan tiivis turkki ja luonne täyttä kultaa. <3 En kyllä yhtään kadu, että se muutti meille. :) Nimi Brennan ei ole oikein mukautunut minun suuhuni sopivaksi, joten meillä ollaan alettu tyttöä kutsumaan Bellaksi. Se tuli meille tosiaan jalostuskäyttöön. Se on arvokas lisä projektiini, kun mietitään turkkia, Briteissä, jos missä on pikkurexeillä parhaat turkit! Edellisessä kodissa Bella ei sopinut jalostuskäyttöön liiallisten valkoisten karvojen takia, ne, kun tuppaavat periytymään, mutta minun projektiini se on täydellinen. Valkoiset karvat eivät ole haitaksi, ne ovat meillä jopa toivottuja, kun miettii mikä väriprojektini on. :D 

                                             Finland Brennan aka Bella



Kommentit

Suositut tekstit