Aika kuluu

On kulunut jo muutama viikko siitä, kun Suika ja Sakura sterilisoittiin. Kaikki on mennyt tähän asti oikein hyvin. Haavat eivät neitejä kiinnostaneet ja muutaman hoipertelupäivän jälkeen alkoi ruoka ja juoma maittamaan vanhaan malliin. Neidit eivät näyttäneet edes huomaavaan leikkaushaavojaan. Tämä oli siis meille lottovoitto, että kaikki meni täydellisesti ilman komplikaatioita. Karvatkin ovat hyvin jo masuihin kasvaneet ja kohta leikkausarvet ovat pelkkä muisto vain. Tässä sitä saa alkaa jo tuumailemaan, että neideille voisi alkaa etsimään uusia koteja (vink vink, yhteydenottoja saa ottaa, jos jompikumpi taikka molemmat kanit kiinnostaa ;)). Eilen pistettiin pienet kuvaussessiot kaneille pystyyn, sillä osasta kaneja on liian vanhoja kuvia, joten oli pakko vähän saada ajankohtaisempia räpsyjä. :D Castiel oli ainoa jota en kuvannut, sillä on tällä hetkellä niin järkyttävä karvanlähtö, että ei ole tosikaan. Sakurakin oli vähän siinä ja tässä, et kehtaisiko linssin ääreen laittaa, mutta sainpa siitä nyt ihan ok kuvia.



Meillä on ollut pieni projekti meneillään, nimittäin Princessan ja Viiman tutustuttaminen. Haaveilen siitä, et niistä tulis kaverit ja ne saisi asuttamaan samaan häkkiin. Näissä kuvissa pistettiin heille ennestään uuteen paikkaan jolloin tietenkin hakivat toisistaan turvaa ja Princessa jopa pari kertaa nuolikin Viiman korvia kunnes pian alkoi tukkapölly jolloin piti neidit erottaa. Nyt tosiaan vaihdellaan neitien asumuksia vuoronperään jolloin saavat tutustua toisten hajuihin ja näkevät toisensa koko ajan verkon läpi. Vieraalla maaperälläkin ollaan kokeiltu jo tutustuttaa, mutta alkuihmettelyn jälkeen meno alkaa menee turhan hurjaksi, mutta eiköhän tämä tästä. Oli ainakin hyvä alku toi korvan nuoleminen Princessalta, joten toive ei vielä ole hiipunut. :)



Princessa



Viima



Varjo



Suika



Sakuranbo (Sakura)



Darude



Popcorn

Tällä kertaa en jaksanut noita kuvia lähtee sen kummemmin tätä blogia varten käsittelemään, mutta on noi ihan kivoi käsittelemättömänäkin. :P





Kommentit

Suositut tekstit