Viikko kulunut

Wandan poikaset ovat jo viikon vanhoja. Kaikki kasvavat tasaisesti ja ennen kaikkiea, koko poppoo on vielä hengissä. :) Oikea luojan lykky käynyt, että kaikki ovat edelleen hengissä, lähes aina syntyy yks tai kaks kuollutta, tässä tapauksessa ei ketään ollut menehtynyt.

 Kuten kuvasta näkyy ilmi, niin poikasilla alkaa jo värit erottumaan hyvin ja karvakin kasvaa. Erittäin mielenkiintoiseksi tekee tässä projektissa noi värit. Alkujaan toisen kasvattajan kanssa aprikoitiin, et ihan selvästi noi pari tummempaa olisivat olleet mustia, mut kappas kummaa, pari päivää sitten alko ilmestymään rusehtavaa joukkoon, joten taitavat sittenkin tulla emoonsa, eli ovat ehkäpä Castoreita. 
Sinertävämmät kaverit aluksi pidettiin vain sinisinä, mut kerta alkaa rusehtavaa niilläkin näkymään ja vatsat valkeita, niin ovat ehkäpä luonnonsinisiä? Toi vaalein on kaikista mielenkiintoisin. Aluksi mietittiin josko se olisi ollut Egern, mutta kullan sävyn tultua esiin alkokin mielipide muuttua Isabellan suuntaan. Itse olen aika huono viel näiden värien kanssa, et viisaampien kanssa näitä saa arvuutella. Vielähän noiden värit muuttuu ja paljon kasvaessa, mut hauskaahan tämä arvuuttelu vain on. :D X-kirjavuudestakin on merkkejä näkyvissä. Ainakin näin alustavasti tommosia pieniä viiruja päässä ja joillakin kuonossa. Saapa nähdä minkälaisia noista kehittyy. Alku on hyvin lupaava poikasten kasvun suhteen. ^^

Kommentit

Suositut tekstit