PPK2

Tänään käytiin Castielin kanssa ensimmäisessä näyttelyssä. Näyttely oli Pet-tasoinen. Oli ensimmäinen kerta niin Cassille, kuin itse omistajallekin. Aikaisemmin on mamma tyytynyt vain sivusta ihailemaan näyttely pupseja, mut nyt tuli tilaisuus mennä itse, kun on näyttely matskuaki kotona. :D Viliä en viitti moisiin tapahtumiin viedä, kun se on jo niin vanha ettei varmasti pärjäisi nuoremmilleen enään. Viettäköön ansaitut eläkepäivät rauhassa kotosalla ja liikutaan me Cassin kaa sit maailmalla. :) Tapahtuma järjestettiin Keravalla Lemmikkieläinliike Punaisessa pallossa. Tapahtumassa kävi paljon lapsiperheitä, joten kanit toimivat myös silitettävien maskottien virkaa. :) Cas ei niinkään suosiotaan kerännyt, kuin yheltä tietyltä tytöltä, joka koko ajan halusi silitellä ja sylitellä pientä. ^^ Aina noissa tapahtumissa suosionsa saavat isot kanit, niin tälläkin kertaa. Olin ystäväni kanssa liikenteessä ja hänellä oli oma Ranskanluppa, joka toisen ranskiksen kanssa keräsi valtavan suosioryöpyn. Ei siinä, ihaniahan ne ovat, itekki haluis moisen jättirotjakkeen, ku tila vain sallisi. :)

Näyttelyyn oli osallistunut about 23-kania, joten taso oli ihan kiitettävä. ^^ Cas sijoittui koko kissassa toiselle sijalle, joka on aivan uskomaton suoritus näin ensikertalaiselle! Mamma on ylpeä. :3 Hyvillä mielin lähettiin siis näyttelystä ja mukava kuva jäi ekasta kerrasta. Mukavaa tossa oli myös se, että tutustuu ihmisiin ja voi jutella ihmisten kanssa. Myöskin uuttakkin voi matkan aikana oppia. :)

Siinä on siis Castielin arvostelu. Muutama muukin sai tuon "erinomainen" arvosanan ja taso oli tosiaan korkea. En ees uskonut, et Cas ois päässyt 4-parhaan joukkoon, jotain kunniamainintaa tyyliin odotin, mut, että ihan toisiksi paras kani, niin huh! :D

Nämä arvosteluthan on aika lailla tuomarin mieltymyksistä kiinni, kuten moni varmaan jo tietääkin. Tassujen keltaisuudesta sai lähes kaikki kanit (yhtä lukuun ottamatta) maininnan. Mielestä aika mielenkiintoista, ku Cassillä just ja just näkyy hailakkaa, eli ei ole edes viel keltaiset. :D Keltaisempiakin näkyi, ;) mut toi nyt oli sit tuollainen tuomarin mielipide. Kynsien leikkuusta tuli kanssa lähes kaikille mainintaa, pari taisi saada maininnat, et hyvin leikattu. Ite leikkasin Cassin kynnet eilen ja omasta mielestä sopivaksi, ku muuten oltais jo suoneen menty (okei, yhteen jopa osuttiin). Näytin Cassin kynsiä eräälle toiselle kani ihmiselle ja hän oli ihan wtf, et eihä noita yhtää enempää voi leikellä. :D Cas toki on viel vaikea käsiteltävä muutenkin, mut omasta mielestä ihan tarpeeksi lyhyet kynnet oli. Noh, tämä oli kans tuomarin oma mieltymys ja sitä toki kunnioitetaan. En valita, kun hyvä sijoitus tuli, mut ainahan sitä on pieniä ihmettelemisen aiheita. :)

Kovasta suosiostaan huolimatta ystäväni ranskis ei sijoittunut. Sai vain "hyvä" maininnan. :/ Hän oli pessyt herrasen edellis iltana ja turkki oli vielä kostea ja siitä tuli mainintaa. Samoiten likaisista korvista. Harmi, komia poika hän oli ja omasta mielestäni nätimpi, kuin se toinen ranskis joka sijoittui kisan kolmanneksi. Toki yleiskuntoki ja perus hoito pitää näkyä (puhtaat korvat ja leikatut kynnet) ja ne korvat ja märkä turkki sit rokotti sijoittumista valitettavasti. Noh, parempi tuuri ensi kerralla sitten.

 Cas palkintojensa kanssa ja sitten vielä neljän parhaan joukko samassa kuvassa. Voittajaksi tosiaan valikoitui tuo viehkeä pörrökasa, joka olisi ja halunnut vähän lähtee nokkapokkailee Cassin kanssa . :D

Kommentit

Suositut tekstit