Ihme Houdini

Meillä oli tänään (taas vaihteeksi) kontrolliakaa Mörölle. Nyt sit otettiin kuvatkin. Niin se kinttun vain hiljallee näyttäisi luutuvan. :) Nyt uskallettiin ottaa jo lasta pois, mutta kevytsidettä joudutaan Möröllä pitämään vielä parisen viikkoa. Niistä viikoista voikin tulla mielenkiintoiset, ku Möröllä on taitoa avata noi siteet vaikka sil onkin se kauluri kaulassa.
"Blääh, näytän sulle kieltä!" Mörkö sai siis heti lekurista kotiuduttuaan jo ekan kerran siteensä irti ja kerkesi hieman repimään kinttuansa kuten kuvassa näkyy. Taitaa kutin olla niin valtava neidillä, mut pakko se on nyt vaa sidettä piettävä, et jalka paranee. Mietin, millainenkohan oravanpyörä mahtaa tässä kertyä, kun kauluri ja side kutittaa ja nuolemaan pitäisi päästä ja jossakin vaiheessahan nämäkin vehkeet on pois otettava. Onko silloin ärtynyt iho taattu vai malttaako Mörtsi olla pakonomaisesti nuolematta? Sen näämme sitten.
Jouduimme laittamaan Mörölle sen isomman 12.5cm kaulurin ja silti se on tämän päivän aikana 2-kertaa irrottanut siteensä. Pääsin näkemään kikan minkä se on hoksannut. Se käyttää kaulurin reunoja apuna ja kaulurilla työntää sidettä pois jalasta. Lääkärissäkin ne kutsui sitä Houdiniksi, kun kerroin miten toi osaa siteensä irrottaa. :D Tulee miehellä kiva viikonloppu elikoita vahtiessa, ku tää akka lähtee pariksi päivää Tornioon juhlimaan kaverin polttareita. ;)

Kommentit

Suositut tekstit