Cantina Fiesta

Tulipa testattua yksi paikallisista (Riihimäen) rafloista. Kyseessä oli siis hotelli Seurahuoneen yhteydes toimiva meksikolaishenkinen ravintola: Cantina Fiesta. Tästä tulee muuten ensimmäinen (kö?) Kuvaton postaus. Ei kerta kaikkiaan (mukamas) ollu aikaa kuvailla annoksia, kun lähtömme viivästyi ja jouduimme hiukan kiireellä syömään, kun ravintola oli menossa kiinni.
Alkupalaksi tilasin joitaki friteerattuja ravunpyrstöjä, en ny sitä hienoa nimeä muista. Annos sisälsi yksinkertaisuudessaan ravunpyrstöjä ja valkosipulidippiä jotka molemmat olivat loistavia. <3
Pääruuaksi tilasin Carlig bull nimisen pihviannoksen Cajun perunoilla. Annos oli ihan maukas, pihvi varsinkin joka oltiin osattu jättää raa'aksi eikä paistettu yli. ;) Annoksen asettelu oli mielestäni kummallinen. Pihvi tuli vihannespedillä omalla pannullansa joka näytti hirveän vajaalta ja köyhältä. Perunat tuli sitten omassa astiassaan. Ei siinä, annos oli loistavaa, mutta mielestäni perunat olisivat voineet olla myös siinä pannulla. Olisi ollut näyttävämpi, kun nyt oli miltein puolet pannun pinta-alasta käyttämättä puuttuvien perunoiden takia. Ruokalistassa ihmettelin mitä tarkoitti "valkosipulileivitys" pihvissä, niin juuri, pihvissä. No, sekin selvisi. Se oli perus valkosipulimurskaa lätkästynä pihvin päälle. Toimii ehkä niille, jotka tykkää extra valkosipulista, mut omaan makuun mentiin jo turhan tuhdin puolelle. Pelkkä valkosipulidippi siinä pihvin päällä olisi jo riittäny, mut väkisin oltiin sit laitettu mukaan se pyreekin. Valkkaridipin asettelussa mentiin mönkään siinä mielessä,  et pihvi "kuorrutettiin" sillä dipillä, eli sekin lätkästiin siihen päälle, kun se olisi voinut olla sievästi kipossa, josta asiakas oman maun mukaan olisi voinut kaataa kastiketta taikka dipata. Annokseen kuitenkin kuului maustevoi ja sehän ei sulannut siihen pihvin päälle enään, kun pihviä oli jo valmiiksi viilentämässä se dippi. Pari hienosäätöä, ja annos olisi ollut täydellinen, mut maut oli kyllä muuten ihan kohdallaan. :)
Kastikkeet omiin kippoihin, maustevoit sulamaan yksinään piffin päälle ja perunoiden lisääminen annokseen eikä erikseen ja volah! :)
Jälkiruuaksi halusin maistaa juustokakkua ja sitä sitten tilasinkin. Valtavassa ähkiydessään sain ängettyä puolet kakusta kitusiini ja sitten tuli stoppi, ei jaksanu. :D Kakku oli hyvää, mutta siihen oltiin lätkästy päälle yli makeaa mansikkamelbaa, joka teki annoksesta turhan äklömakean. Toki se siinä menussa luki, et se mukana tulee, mut ens kerral tietää jättää sen pois, koska se oli aivan liian makea, melkein, kuin nestemäistä hilloa. Se mikä kummastutti oli se, että juustokakku oli lämmintä. :O oltiiko se jollaki tapaa mikros sulatettu vai muuten vaa ollu lämpimässä? Kyllä juustokakun kylmää pitää olla! Ei toki jäistä kuten olin joistaki arvosteluista lukenu tästä kyseisestä mestasta, en mitään hyviä sellaisia, mut enpä tuppaa välittämään ihmisten arvosteluista, kun ihmiset herkemmin tuppaa valittamaan, kuin kehumaan. Itse kyl mielummin kehun tätä paikkaa. Henkilökunta oli ystävällistä ja ruoka maistui. Pieniä paranneltavia oli, mut niinhän joka paikassa. :)

Pisteet: ****/5

Kommentit

Suositut tekstit