Saikku jatkuu

Kuten otsikostakin voi päätellä, niin sairasloma jatkuu. 2-viikkoa tuli lisää toipumisaikaa varpaalle. Enpä oikein uskonutkaan, että se paris viikos parantuis, mut odotin vain viikon saikkua, en toista kahta. :O
Palkkakuitti ei kyl kiitä...noh, se on vain elettävä tämän kanssa, ei voi mitään.

Olosuhteisiin nähden varvas voi hyvin, ei enää niin järkyttävällä tavalla kipuile, kuin aluksi, toki vieläkin muistuttaa itsestään, mut kyl sen kestää niin ettei koko ajan tarvii ottaa buranaa. Mustuus on jo valtaosaksi kadonnut, ainoastaan kynsi on pikimusta. hyi! Se on muuten jännä, et jälkeenpäin mustuus levisi jalkapöytään ja tuli jälkiturvotukset, se ei ollu kivaa. :( Nyt onneksi mustaa on enään vähäsen jalkapöydässä, hitaasti siis toivutaan. :)

Eilen sai pelätä, että murtuiko Pärtsillä häntä. Herra änkiäkatti onnistui änkemään itsensä liian lähelle sohvaa, kun nostettii avokin kanssa sitä ja mokomalla otuksella jäi sitten häntä sohvan jalan alle. Hirvee rääkäsy kävi, ukko onneksi sai katin irti, mut ei hänkään naarmuitta selvinny. Pärtsi hädissään onnistui puremaan ja kynsimään miestä. Hurja tilanne, mut onneksi kaikki selvittiin säikähdyksellä eikä Pärtsikää enää myöhemmin muistanut koko tapahtumaa. Häntääkään ei arista, joten eipä sielkää taida olla mitään. :)

Tämmöistä meillä. Jotenkin tämä saikuttelu pistää ärsyttämään, niin piti vähän piristää itseään ja päätin tehä sitten appelsiinijuustokakuun. Tuli muuten helevetin nannaa! <3 Oikein raikas kesäinen kakku, vaikkei tuol kesä enää ookkaan, mut pistän reseptin talteen, jos on raikkaalle kakulle tarvis. ;) En jaksanu mokomaa lähtee koristelemaan, tulihan se vain miun ja avokin syötäväksi. :)

P.S. Mä rakastan juustokakkuja! <3

                       Tässä viel kuvaa nannasta appelsiinikakusta. ^^

Kommentit

Suositut tekstit