hups, mihin viikot vierii?

Aika on kulunut ihan järkyttävän nopeata tahtia. Kesä on ihanasti tehnyt tuloaan: kukat kukkii, puut ovat lehdissään nurmi rehottaa ja aurinko porottaa, aivan täydellistä! On kulunut myös hetki poikasista päivittelystä, sillä oon painanut kirjaimellisesti niska limassa töissä ettei oikein vapailla ole jaksanut paneutua bloggaamiseen, sillä tätä en halua rätti väsyneenä tehdä, vaan ajan kanssa.

Poikuesuunnitelmat etenevät aika lailla suunnitelmien mukaan ja jopa odotuksiakin on täyttynyt. Finley synnytti 6-poikasta, joista yksi tosin menehtyi. Kaikki ovat tietenkin valkoisia, sillä niiden isä on Munkki. Bellalla on 3 hienoa castor poikasta sekä sijoituskanillamme Papulla on tuoreimmat mukulat, jotka ovat vasta muutaman päivän ikäisiä. Niiden isä on Fenris ja tämä poikue ylitti odotukset, sillä pesässä on jopa 3 valkoista poikasta! Sekä yksi musta. 😊 Indiltä vielä kovasti toivoisin vuoden vikaa poikuettamme, mutta on jo toistamiseen tyhjäksi jäänyt. Sillä olisi parin viikon päästä laskettu aika, suapi nähä jäikö taas tyhjäksi. Seuraavaksi kokeilemme toista urosta, jos ei tuu taaskaan poikasia, sillä Faarao on ollut koko ajan varsin nihkeä astumaan vaikka Indi tyrkky on ollutkin.

Lisään alle satunnaisia kuvia mitä tullut otettua. Hirveän huonosti olen näitä kerinnyt kuvailemaankin. 😪
Yksi nakulapsi eksynyt joukkoon. 😂 Hänelle kyllä karvat kasvaa kovaa vauhtia. Kyseessä geenivirheen aiheuttama mutaatio, joka ei kania vahingoita nyt eikä tulevaisuudessa. Se vaikuttaa vain poikasajan karvoitukseen.Kommentit

Suositut tekstit