5-viikkoiskuvia sekä Orimattilan tuloksia

Poikaset kasvaa hitaasti, mutta varmasti. Suapi nähdä luovutanko niitä vielä 8-viikkoisena maailmalle, aika näyttää. Vielä ovat aika untuvikkoja, että osaisi tehdä päätöstä kotiinjäävästä, mutta eiköhän hiljalleen sekin ala selviämään. Tänään sentäs näkyi jo pientä vaihtorajaa, et eiköhän kohta ala tuo vauvauntuva tippumaan, että osaa paremmin tarkastella sitä ekaa rex-turkkia.








Tuli käytyä viikonloppuna myös kevään viimeisessä ulkomuotonäyttelyssä Orimattilassa. Pienirexejäkin oli ihan kohtuu kivasti esillä minun lisäkseni kolmelta muultakin kasvattajalta.

Munkki sai pisteitä 94p. Indi, Fenris ja Väiski saivat 94,5p ja päivän yllättäjänä Finley 95p ollen ROP ja saaden ekan sertinsä! Liekö jääkö vikaksi, kun nyt alkaa poikaskausi ja yleensä naaraat rupsahtaa poikastensaannin jälkeen tai vähintään kasvattavat sen leukapussin. Nooh ainakin hänet sekä Fenris ja Indi tulivat rekattua. Vielä täytyy munkki ja Väiski rekata jahka saan niille sukutaulut tulostettua (väri loppui..). Petissä ei tällä kertaa ollut ketään ilmoitettuna meiltä.

Kanien osalta tuo oli tosiaan kevään viimeinen ulkomuotonäyttely ja nyt pääsevät ansaitulle kesälomalle. Peteissä saatamme EHKÄ käydä. Naaraista Finley ja Indi astutettiin sunnuntaina, koetin jo lauantai-iltana näyttelystä päästyämme, mutta kanit eivät väsymykseltään innostuneet. Bella näyttäisi myös olevan tiineenä, joten tässä kuussa odotellaan toivottavasti paljon ristinenuja syntyväksi! 😊

Kommentit

Suositut tekstit