Ravintola Hoku

Eilen tuli käytyä kaverin kanssa ravintola Hokussa. Kuulin hänen joskus sitä töissä ylistäneen ja olen lukenut blgokirjoituksia ja arvosteluja netistä, ketään ei ole valittanut. :D Pakkohan tommosessa paikassa oli päästävä käymään jota kaikki ylistävät, odotukset oli siis korkealla.

Varasimme pöydän klo:17:00 jolloin kyseinen lafka avaa taas ovensa tunnin (?) tauon jälkeen. Kyseiseen mestaan kannattaa tosiaan varata se pöytä. koska on sen verta pieni mesta, et se satavarmasti kerkee täyttymään ja pöytiä varaamattomat asiakkaat joudutaan kääntämään ovella ulos. Näin tapahtui eilenkin. Ilmeisesti koko illaksi oli varattu pöydät täyteen ja randomit läpikulkumatkalla olevat asiakkaat valitettavasti joutuivat ettimään toisen ruokailumestan, koska päivä oltiin buukattu täyteen.

Ravintolan sisältö ei ollu mikään erikoinen, aika pelkistetty, ruuat oli sit aseteltu senkin edestä. :D
Alkuruuaksi tilasimme kaverini kanssa Beet Tatakin ja Salmon tatakin jotka sit yhessä jaoimme. 


                                           Yllä Salmon Tataki ja alla Beef Tataki


Alkupalat tulivat nopeasti mikä oli tietenkin hyvä nälkäisille. :P Etuna toki oli sekin, että olimme ensimmäisiä asiakkaita iltatarjoiluun jolloin ruuan saantikin oli nopeampaa. Kuulin nimittäin, et takanamme istuvat ihmisille alettiin antamaan sellaisia 20-min jonoa. 
Maultaan nämä alkuruuat olivat aivan loistavia! Oma suosikkini oli ihme ja kumma lohiversio vaikka olen yleensä se vannoutunut punasen lihan ystävä. :D Beef versio maistui aika paljon metvurstimaiselle, semmoselle suolalihan kaltaiselle, kun lohi oli sitten taas raikkaampi. Tykkäsin kovasti molemmista, mut lohi oli silti aavistuksen parempi. :)



 Pääruuan tilasimme myös puokkiin. Tiedossa näet oli, että tossa mestassa tarjotaan hervottoman kokoisia annoksia, ite oisin voinu melkein jo alkupalasta täyttyä. :P Pääruuaksi tilasimme Lohta Teriyaki, tarjoillaan riisin kera, tämän ravintolan ehkä nimikkoannos, joka oli aivan SAIRAAN hyvää! Niin ihanan rapea pinta ettäh! En saanu reseptiä vaikka sitä kyselin. ;) Oli tosiaan aivan kelpo tavaraa, ikinä en ole noin hyvää lohta syöny. :D Valitsimme siihen kylkeen pottusalaatin joka ei oikein tätä neitiä vakuuttanut, en ole oikein koskaan ollu perunasalaatin ystävä. Varmasti hyvää niille jotka siitä pitävät. ^^' Vaihtoehtoisesti sen kylkeen olisi voinut saada myös vihersalaatin. Annoksessa oli tosiaan pari muhkeaa lohipalaa ja alla punakaalta. Omasta mielestä se pottusalaatti oli enemmän turha, joidenkin mielestä ehkä se riisi, ihan kiva kokonaisuus sen pelkän kaalinkin kanssa. :)



 Juomana tyydyimme veteen. Jälkiruuaksi valitsimme ihan omat annokset Kookos Pannacottaa Mangolla, joka sekin oli aivan jumalaista! Siihen kylkeen minä otin sitten vihreän teen, kun ei ollut valittavana mustaa ja kaverini otti kahvin. En liiemmin ole vihreän teen ystävä, mut toi oli ihan hyvää, kun laitto paljon sokeria, tais sinne hunajaakin eksyä, minä tykkään makeasta teestä. :P Pannacotta tosiaan oli taivaallista ja sitä olisi voinut vetää vaikka toisenkin annoksen, aivan liian hyvää!

Hyvät kokemukset tosiaan jäi kyseisestä paikasta ja mielellään palaan sinne toistekkin. Henkilökuntakin siellä oli ystävällistä ja kuulin heidän kertovan omia suosikkejaan muille asiakkaille. Meille ei keretty suosittelemaan mitään, koska oli jo ravintolaan mennessä selvät sävelet mitä tilattaisiin. :D Hinnatkaan eivät päätä huimanneet, joten oli kyllä suositusten mukainen paikka. Kannattaa kokeilla! Ensi kertaa odotellessa. ;)






Kommentit

Suositut tekstit