Medicin Woman

Laiskuus on taas vaihteeksi iskenyt bloggaajaan, mut sehän ei ollut mitään uutta? :D Nyt kummiskin sain itteäni niskasta kiinni ja vähän raapustella jotakin. Aika perus arjella ollaan menty: elikot voi hyvin ja mamma käy töissä, eipä sen ihmeempiä. Tossa viime viikolla tuli tehtyä pientä poikkeavuutta arkeen, nimittäin kävin kaverini kanssa ulkona syömässä mikä on omalla mittapuulla suht harvinaista.

Suuntasimme kaverini kanssa Hyvinkäällä sijaitsevaan kauppakeskus Willaan. Tavoitteenamme oli alunperin mennä erääseen shushibaariin maistelemaan vähän eksoottisempia makuja, mutta tietenkin minun tuurillani kyseinen pulju oli lopettanut toimintansa. "vatahan tämä tässä viime viikolla oli", tokaisi kaverini, hän ei ollut siis itsekään tietoinen kyseisen raflan poislähdöstä ja minä vielä vähemmän, koska ei tule sen kummemmin käytyä Willassa. Harmiksemme rupesimme sitten miettimään korvaavaa ravintolaa.

Kaverini näki kyltin Medicin Woman nimisestä paikasta ja ehdotti, että mentäisiin sinne, minulle se tietenkin passasi, ku en ollut ennen käynyt siellä. Suuntasimme siis täten Willan alakertaan. Ravintolan sijainti oli kyl niin mielenkiintoisesti sijoitettu, etten olisi ikinä tajunut moisesta paikasta etsiä. Paikka sijaitsi katutasolla ja ulkokautta olisikin päässyt näpsästi ja se näkyikin, mutta sisäkautta mistä me tulimme, niin se oli erään oven takana josta käveltiin vielä portaat ales, kuin lääkärin vastaanotolle olisi mennyt, kun niihin mennään aina jonku lasioven läpi ja hyväl lykyl viel portaatki joutuu kulkemaan, tässä oli sama idea Willan sisältäpäin katsottuna. Itse ravintolan sisustus oli ihan viehkeän oloinen, pidin.

Ravintola oli tyhjän oloinen siihen aikaan iltapäivästä, ilmeisesti pahin lounasaika ohi mikä oli minun mielestäni aina parempi, sai itse valita paikan. Ikkunapaikalle tietty mentiin, ikkunapaikka paras paikka ainakin toisinaan. ;)

Paikat valittuamme saimme ruokalistat jotka olivat sopivan suppeita, oli helpompi tehdä valinta mitä syö. Olisin halunnut kokeilla alkupaloiksi etanoita, mutta ennakkoluuloinen kaverini ei suostunut jakamaan annosta kanssani, itselleni se olisi ollut ehkä turhan iso alkuun yksin syödä, joten päätinpä jättää sitten tilaamatta. Ehkä ensi kerralla sitten. Tällä kertaa päätimme alottaa suoraan pääruuista, niin varmasti jäi tilaa jälkiruualle. ;) Minä tilasin naudan ulkofileetä (ikuisena naudan/härän ystävänä) johon sai valita perunat ja kastikevaihtoehdon. Perunavalinta oli helppo, otin yrttivalkosipuliranskalaisia, se oli sellaista mitä en ollut ennen muualla maistanutkaan. :) Kastike olikin vaikea valinta ja hetken mietinkin sienisoosin ja maustevoin välillä. Jätin valinnan kaverilleni ja hän valitsi puolestani maustevoin. Sitä sitten siis. Kaverini valitsi niinkin tylsän vaihtoehdon (anteeksi vain), kuin lehtipihvin ranuilla. En valintaa tuomitse, kukin syö mitä syö, mut oma mielipide on vain se, et lehtari ei edes ole mikään "kunnon sapuskaa" aikuiselle, nään sen lasten annoksena, mut mikäs siinä. Ite en tilais. ^^

Annokset tulivat tosi nopeasti, siitä isot plussat! :) Oma annokseni oli oikein maistuva, tykkäsin. Voisin tilata toistekkin. :P Kaveri sen sijaan sanoi annostaan keskinkertaiseksi. No eikös lehtari vähän sellaista ole yleensäkki? Joo, ehkä lopetan ton lehtariveetuilun. :P Mut, joo, mää tykkäsin ja kaveri ei oikein. Ihmettelen miksi, ku onhan lehtari itsessään ihan hyvää, liekö kuivaa taikka jänteistä? Ei suostunut tohon kysymykseen kommentoimaan mitään. Ite söin lähes loppuu, muutaman parsakaalin jätin, koska en pidä parsakaalista ja koristeena olevat rucolat oli jätettävä, INHOAN rucolaa. :P Loppuun asti melkein se kaverikin söi, melkein.

Vaikka vatsa alko jo olemaan täysi, niin pakkohan se oli överiksi vedettävä, jälkkäriä oli saatava! :P Päätettiin kaverin kanssa tilata yhteiseksi jälkkäriksi mangohyydykettä. Jälkkärin saamisessa tuntui menevän kauemmin, kuin pääruokien saamisessa, tai sitten aika vain kului hitaasti, koska meillä alkoi olemaan kiire lähteä, koska parkkiaikani alkoi tulla tiensä päähän. Jälkiruoka tuli tovin odottelun jälkeen. Molemmat pidimme siitä. Kaverini ei niinkään pitänyt sen päällä olevist pähkinäkoristeista, mut mää tykkäsin ja sainkin luvan syödä ne. :P Jälkkis tosiaan maistui molemmille ja poistuimme (tai ainakin minä poistuin) tyytyväisinä. Voisin tosiaan mennä toistekkin. Palvelu oli huomaavaista ja osaavaa, mitä nyt meillä aluksi oli palvelemassa harjoittelija joka ei muistanut kysyä pihvini kypsyyttä, mut tajusin sen sanoa ennen tarjoilijan lähtemistä, lisäksi hän oli vienyt mennessään (työpäivä päättyi lounastelumme aikana) tilaustemme muistiinpanot ja sai iltavuoroon saapuva tarjoilija hetken kuulemma etsiä tilauksiamme, mut mitä pienistä. Virheitä ja unohduksia sattuu. :)





Yllä olevat minun annokseni sekä yhteinen jälkkärimme. Molemmat olivat mielestäni oikein maittavia. Maustevoi pihvin päällä oli mielestäni oikein hyvää mikä ei ollut kaverini mieleen, tätäkin ihmettelin. Olenko itse sitten vain niin yksinkertainen, et kaikki "kehnolaatuisempikin" käy, koska esimerkkinä moni apsi (ABC) ruuistakin ovat maittavia? :D

Kommentit

Suositut tekstit