Unelmien täyttymys

Eilen tapahtui jotain sellaista mistä tämä emäntä on unelmoinut siitä asti, kun tiesi sanan Nightwish. Pääsin nimittäin tapaamaan kyseisen bändin jäseniä nimmarinjakotilaisuuden merkeissä! Eilen kauppakeskus Forumissa, Helsingissä järjestettiin tosiaan nimmaritilaisuus uuden levyjulkkarin kunniaksi. Uuden levyn nimi on Endless forms most beautiful. Levy oli ihan jees, tykkäsin varsinkin siitä My walden kappaleesta. Levy sisältää myös Nightwishin kaikkien aikojen pisimmän biisin The greatest show on earth. Kyseinen biisi kestää pyöreesti 24-min. Tykkäsin siitä kanssa, välillä joutui kattomaan soittimesta, et jokos kappale vaihtui, koska kyseinen kappale koostuu useammasta eri osasta joita voisi luulla omaksi biisikseen. Kokonaisuudessaan tosiaan ihan najs levy vaikka ite tykkäsin aavistuksen enemmän siitä edellisestä levystä joka oli aavistuksen rokahtavampi. :)

Se siitä pienestä levyarvostelusta. ^^' Eilen tosiaan vierähti reipas 10h Forumin tiloissa hengaten. Menin sinne tosiaan heti aamusta, olin jopa kolmas vaikka saavuin "vasta" 09-aikoihin. Pari muuta tyyppiä sinne oli ilmestynyt heti kauppakeskuksen avattua. Yllättävän myöhään sinne alkoi porukkaa ilmestyä. Odotin, et siinä klo: 13-14 tienoil alkais viimestään porukkaa valua sisään, mut ei. Ihan vasta ennen tilaisuuden alkamista niitä ihmisiä alko vierimään jonoksi asti, viime tingassa.

Ihmisiä tosiaan riitti jonoksi asti. Pitkälle sinne maanalaiseen käytävään jatkui. Sentäs eivät lähteneet jonoa vetämään ulos, olisi ihmisillä ollut ikävä kökkiä sateessa. Jono liikkui verkkaiseen tahtiin, nimmarin jako meni liiankin nopsaan. ^^'



Nopean yhteisvalokuvan kerkesin heistä ottamaan ennen, kuin alko nimmarinjako. Valitettavasti ei saatu ottaa yhteiskuvia, että jono saatii sutjakasti liikkeelle. Ehkä vielä saan yhteiskuvan meistä sitten keikkojen ohella? :) Kesällä olisi nimittäin tarkoitus mennä 9.6 järjestettävälle laivakeikalle ja heinäkuussa 31pv (joka on muuten syntymäpäiväni ;) ) Tampereelle. Silloin juhlitaan! Cant wait!! ;)

P.S. Jos jotakin motkotuksen aihetta pitää mainita, niin se, että julisteen mainonnassa oli käyny pienoinen kämmi. 500-ensimmäiselle luvattiin juliste ja tottakai oletin sen koskevan meitä saapuvia. Noh, niitä julisteita jaettiin siinä levykauppa x:n myyntikojul ja ne sai vain levyn ostamalla. Mullahan oli levy tullu jo edellisenä päivänä hupparin kera ennakkotilauksessa ja kuunneltukkin oli vielä. Pienoinen pettymys, mut ei toki maailmaa kaada, kun sai nimmarit sit niihin nimmarikortteihin. Toki siinä olisi voinut lukea 500-ensimmäiselle LEVYN ostajalle. ;)

Kommentit

Suositut tekstit