PetGala 2014

Tänään oli vuoden pet-näyttely Lempäälässä johon me osallistuttiin Cassin kanssa. Päivä sujui jouhevasti ottaen huomioon, et kaneja oli kummiskin ilmoitettu 70. Muutama sieltä joukosta jäi uupumaan. Tuomarit olivat erittäin tarkkoja, melkeinpä liikaakin joiltakin osin. Cassil meni loistavasti, mut kaikilla näytteillä olleilla ei tietenkään mennyt ja 93pistettä oli päivän perus lukema. Cas repäs huikeat 94p! :) Se ei kummiskaan riittänyt palkintopöydälle asti. Kisa oli tiukka ja tuomarien oma suosikkikanta tuli selväksi rotujen suhteen. Näkyi "pörröinen" olevan päivän sana, koska leijonaharjaksia ja angora-kaneja sijoittui parhaiten, jopa sinne pöydälleki. Cassin suhteen ei ollu odotuksia, et pöydälle asti pääsis, mut sen verta kummiskin, et jotaki viemisiä tulis ja niinhän sieltä tuli. ;)

 Ennen, kuin kerron mitä sieltä tuli, niin pien teitä hetken jännityksessä ja kerron pikaisesti päivän kulusta. :) Cassin viereiseen häkkiin tuli nimittäin hänen serkkunsa nimeltä Seppo. :D Sepon sukujuuret on kanssa lähtöisin Niittyvillasta, ei ole suoraan niittyvillan kasvatteja, vaan emon emo on sieltä lähtösin. Oikein nätisti Cas maltto tutustua toiseen urokseen häkin kalterien läpi.
Cas arvosteltavana. Cas antoi yllättävän mallikkaasti tuomarin tutkia itseään, toki pientä jännitystä oli havaittavissa ja siitä tuli mainintaa kuponkiin, tästä syystä Cas hävisi puoli pistettä Sepolle joka vei sitten luokkavoiton. :D
                                                                  Palkintopöytää

Nyt palkintoihin. Pöytään asti ei siis tosiaan päästy, mut ihan kivaa pientä kotiinviemistä tuli, nimittäin Cas sai kunniamainintaa hyvästä hoidosta ja sain käydä valitsemassa palkintopöydästä palkintoa. Vaihtoehtoja oli heinäsäkkiä, pieni purupaali, herkkuja ja jotain pellettii. Mää valitsin heinäsäkin, ku se nyt ainaki on noille se hyödyllisin ja tulee käytettyä.
Kuman lisäksi Cas sai palkinnon "paras pystykorvainen kani" ruusukkeen ja pakko kyl sanoa, et tota kultaista havittelin juuri eniten. on omasta mielestä miltein hienompi, ku itse pet-ruusukkeet. :D

Pisteet:

Yleiskunto: 27,5/30 Tiivis ja jäntevä
Turkki: 18,5/20 Puhdas, samettinen
Korvat: 5/5 Ok
Silmät: 5/5 Kauniit kaksi ripseä
Hampaat: 5/5 Kauniit
Kynnet: 5/5 Hyvin leikattu
Tassut: 5/5 Puhtaat
Häntä: 5/5 Tosi puhdas
Käsiteltävyys: 18/20 Hieman rauhaton, utelias, kiltti

Yhteensä: 94/100

Näyttelyt on nyt käyty meidän osalta tältä vuodelta. Kattotaan sit ens vuonna mitä vuosi 2015 tuo tullessaan. :)

Oon mä ylpeä mun herrasta <3

Kommentit

Suositut tekstit