Dadde muutti Ouluun

Lauantaina koitti vihdoinkin se päivä, kun Darude sai oman kodin. Daruden matka alkoi oikeastaan jo perjantaina, sillä hänellä oli yksi pysähdys Lavialla, jonne minä hänet vein.

Matkamme alkoi vasta myöhemmin illalla, kun pääsin töistä vasta 21.00, päästiin lähtemään matkaan jälkeen 21.30. Lavialle ajoi täältä sellaiset 2h. Yhen pysähdyksen taktiikalla mentiin. Minulla oli seuraa, onneksi, sillä vain tunnin ajamisen jälkeen alkoi jalkani puutua siihen tahtiin, että oli pakko pysähtyä ja vaihtaa kuskia, liekö takana olleella työpäivällä osaa asiaan. Visiitti Lavialla oli nopea, Darude luovutettiin kuskille, joka matkasi ylivieskan näyttelyyn ja me jatkettiin aika pian matkaa.

Kuulumisia olen saanut kuulla, että Darude on kotiutunut hienosti. Siellä se jo iloralleja on vedellyt, kuulemma rennosti ja uteliaasti asiat ottanut. Mukava kuulla, että kaikki alkanut hienosti. Pariin viikon karanteenin jälkeen hän pääsee tutustumaan sitten uuteen tyttöystäväänsä, angora rotuiseen neitokaiseen. Toivottavasti niistä tulee hyvät kaverit. :) Darude on jo toinen kasvattini, joka muutti Ouluun, sillä Daruden äiti muutti sinne tässä taannoin myös. Näin ne omat kasvatit vain hiljalleen leviää pitkin suomea. :)

Popparistakin tehtiin tänään varaus. Se ois näillä näkymin muuttamassa ens kuussa Poriin. ^^


Onnea uuteen kotiin Dadde! Pidä hyvää huolta emännistäsi ja voi hyvin. :)

Kommentit

Suositut tekstit