Nakkeroiset kaksi viikkoa ja pieni toivon pilkahdus

Kaksi viikkoa on pienillä nakkeroisilla täynnä. Silmiä ollaan availtu ja huteria askelia pienine iloloikkineen jo kovaa vauhtia suoritellaan. :) Tämä on mielenkiintoinen ja hauska pesue siinä mielessä, että nämä ovat olleet suhteessa varsin letkeitä tapauksia. Edellinen poikue oli kovaa vauhtia jo menossa näihin aikoihin, kun tääs tämä kolmen kopla on mielummin yhdessä läjässä vetämässä tirsoja. Yksi valkeista on selvästi vilkkain, kun taas mada ja toinen valkoinen ovat aika lungeja kavereita. Pesä näyttää olevan hiljalleen hylätty ja pian pääsee senkin siivoamaan pois.

Alustavasti veikkaisin, että valkoiset olisivat uroksia ja mada naaras. Se toki varmistunee sitten ajan saatossa, kun kasvavat, mutta oma veikkaus näin alkuun. :)

On minulla tässä muutakin kerrottavaa, nimittäin se, että minulle on aika suurella todennäköisyydellä tulossa ruotsista naaraskani! :) Musta X-kirjava pienirex tyttöwaawa. :3 Ei saisi olla liian innoissaan, kun viimekin vuonna kävi miten kävi ulkomaantuonnin kanssa, mut en mahda sille mitään, että innostun ja odotan! ^^ Peukut pysyyn, että tytsi saapuu tänne jatkamaan ss-valkoista projektiani. Onneksi se on vasta vauva, joten minulla on vuosi aikaa etsiä sille mies, mutta, jos sitä ei löydy, niin voin käyttää rex-risteytyksiä ja mennä pidemmän kautta, eli toivoa ei olla menetetty projektini suhteen. :) Tämä naaras ei ole sukua Frostylle, mikä on tietenkin hyvä juttu, sillä alkujaan olin käsityksessä, että lähes kaikki pienirexit ruottin puolella olisivat jollain tapaa Frostylle sukua. Noo, onneksi ei, tämä on sen kasvattajan ihan itse luoma oma linja. Jos tuo neiti on saapuakseen, niin sen pitäisi kotiutua meille 7.6. Innolla jäämme odottelemaan. ^^




Meidän perheen suloiset ropellikorvat. :) Nimiäkin olen hiljalleen miettinyt vaikka sukupuolista ei vielä täyttä varmuutta ole. :D Haluaisin nimetä ne jollain tavalla 90-lukuun/retroon liittyen, sillä itse olen hurahtanut Radio novan retroperjantaihin mitä aina kuuntelen, kun mahdollisuus tulee ja silloin sattui olemaan kyseinen teemapäivä, kun tämä kolmikko syntyi. ^^ Ideoita saa antaa tohon kyseiseen teemaan liittyen. ;)

Kommentit

Suositut tekstit